Leverantörer & återförsäljare

Utan er inget Siljemyra Gård

Här kan du köpa Siljemyra Gårds mathantverk

Åsa's blommor

Hammarstrand

Elvebäcks

Östersund

Pop-up försäljning

Med ojämna mellanrum kan du köpa produkter via REKO-ring Ragunda och REKO-ring Sollefteå, hemma på gården och på olika mässor och marknader runtom i Jämtlands-trakten. 

Håll utkik här på hemsidan och sociala medier för att inte missa nästa tillfälle.


Siljemyra Gårds leverantörer

Elisabeth, Elin och Lars på Rögrinna Gård
Elisabeth, Elin och Lars på Rögrinna Gård

Rögrinna Gård

Familjen Johnson driver Rögrinna Gård, endast någon mil från Siljemyra Gård. Förutom att leverera egenodlade grödor och grönsaker, erbjuder de även roliga samarbeten kring matlagning och ett ovärderligt mentorskap i mathantverkskonsten.


Petra på Uttaberga Gård
Petra på Uttaberga Gård

Uttaberga Gård

Kvinnan som kan allt! Köra lastbil, driva jordbruk, fostra barn, jobba med redovisning och alltid med ett leende på läpparna! Uttaberga Gård levererar bland annat kalvköttet och mycket annat. Grabbarna som står bakom henne skall absolut inte glömmas! Behöver man en ensilagebal, starthjälp när man är strömlös eller vinterbadplatsen plogad, då är det dom man ringer.


Chauffören Alfred på Sundsvall Fisk & Logistik
Chauffören Alfred på Sundsvall Fisk & Logistik

Sundsvall Fisk & Logistik

All fisk och skaldjur som jag använder kommer från stjärnorna på Sundsvall Fisk & Logistik och det känns otroligt tryggt. Till delägaren Tomas kan jag messa mitt i natten att jag behöver en nödleverans och så skickar det med supertrevliga chauffören Alfred.


Bröderna på Görviks Foto: @minfarm
Bröderna på Görviks Foto: @minfarm

Görviks Gårdskött & chark

Per & Leif föder upp, slaktar och styckar grisarna på Görviks chark. Många strängar har dom sannerligen på sin lyra och det känns som att inget är omöjligt för dessa herrar. Goa och glada är dom oxå!


Familj och vänner 

Det finns många som hjälper till med mycket. Bärplockning, etikettering, servering, försäljning, hemsida, marknadsföring och mycket mer. 

Mina barn Selina & Sigge, min sambo Markus, mamma, pappa, lillasystrarna Helena och Kristina, Niklas, Anders, David, Johan, Anna, Bella och många fler!

Ni är guld värda <3